¯`·._.··¸.-~*´¨¯¨`*·~-.,- № ➊ Български пикап форум на научна и философска основа -,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸··._.·´¯

Ваша реклама може да се разположи тук.

Ваша реклама може да се разположи и тук.

♥♡・゚:* № ➊ Научно-философски пикап-форум *:・゚♡♥

Автор Тема: Защо създадохме този нов български сайт за пикап  (Прочетена 1133 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Pickup_master

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Публикации: 25
 • Karma: +0/-0
  • Профил
  • Ел. поща
НОВ САЙТ ЗА ПИКАП. БЪЛГАРСКИ

Защо бе създаден

  Ние сме екип от хора на средна и над средната възраст. Аз се опитах да пиша в pickup-project.net, но много от мненията ми бяха изтрити безпричинно. По-натам ще дам и подробности, и скрийншотове, които направих. Засега само копие от пост, който пиша в момента до някакъв там:
Цитат
Никаква ебавка, никаква хахавост. Никакви глупости, също така - на почти 41 години, философ-антрополог, с дипломна работа върху любовта - работещ и живеещ в чужбина отдавна, преподавател и програмист с над 10 сайта и доста опит в страната и в чужбина в различни хуманитарни и други насоки. Исках да помогна с РЕЛЕВАНТНИ МНЕНИЯ (т.е. НИЩО ОБЩО СЪС СПАМ, за което си ме наклеветил ти!), а и пиша в момента книга (част от която сте видели вече).
Няма и такива неща от типа на "всичко е простено", както неправилно си извличаш някакви заключения. Като социалист, отстояващ научно-социалистическите ценности на КНР, не бих и помислил за нещо такова! Как така ще е всичко позволено?! Откъде този лош извод, по дяволите?!

След като тук ми бяха изтрити мненията (над 20!), решихме с колегите да направим нов пикап-форум. Вече е в процес на изработване.
 
(Щом тук трудът ни не се цени и се трият постове, нека отворим нов форум, където да има повече свобода!) Там и ще можем пряко или задочно да продължим дискусията си и да ти докажа, че не си прав в обвиненията си, а робуваш на заучени клишета и схеми (и не само това).

Ако не вярваш - ето линк да видиш, че веднага нашият международен екип действа и няма да се церемоним хич (от 39 до 69 годишни сме - философи, лекари, прависти, лингвисти и др. Не падаме от никъде и щом като тук се трие почти всичко и не се дава свобода на словото, нека го бъде НОВИЯТ ПИКАП ФОРУМ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК): http://www.pickup-bg.seo-forum-seo-luntan.com!

Не всеки ще търпи тук да го трият, да му се подиграват и да не направи конкурентен форум. В случая с нашия екип - ударихте на много твърд камък! Честита ви конкуренция сега! Да сте мислили какво правите и да не сте трили и променяли произволно, и да не сте се подигравали с труда на хората! СЕГА ЩЕ СИ ПОНЕСЕТЕ КОНКУРЕНЦИЯТА И ТО НЕ МАЛКА!

Лека-полека ще придобие по-хубав вид този форум. Може по-натам и сайт (портал да му сложим), ще го напълним и със съдържание скоро! Имаме опит с форумите от над 13 години (поне от 2003-та), някакъв такъв елементарен субект няма да ни се опре хич! Заповядайте и се наслаждавайте!

Неактивен Pickup_master

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Публикации: 25
 • Karma: +0/-0
  • Профил
  • Ел. поща
  slayer от pickup-project.net прояви голяма простотия и безчестие, според мен. Ето вижте сега и преценете сами.
 Започнах да пиша в споменатия форум на добра воля и да давам съвети на хората. Над 20 имах, когато видях, че повечето са изтрити, а и името (никът) е променен. Получавам от slayer-а първо това:
Цитат
hi,

като цитираш не слагай целите постове, че става грозно... кътвай ги.

Бест,
СЛ

Започва изречението не само на английски с "хай" ("hi"), но и с малка буква. Нарича се "СЛ" просто. "Кътвай", "Бест"... определено няма пиетет към чистия български език.

По-натам аз питам: "Добър ден! Интересувам се за причините за преименуването основно, както и за останалото.
 Започнах да пиша на добра воля във Вашия форум, за да допринеса с нещо. Надявах се на добро отношение и комуникация; на градивно, а не на деструктивно. Всичко това в качеството си на колега-философ, 75-ти набор, СУ "Св. Климент Охридски", магистърска степен по философия и философска антропология.
 Добре, но днес гледам никът е променен и се цитират неща от нашия международен сайт.
 Може ли малко разяснение? За повече информация - имаме хора в България, Русия, Китай и САЩ. Изграждаме омнилогичен сайт.
 Поздрави!"

Отговорът му на този:
Цитат
Добър ден... преименуването е заради скрипт в системата, който веднага детектва, кой какъв е и автоматично го прави - ние контрол нямаме.

Иначе, се радваме на вашите писания и ви поздравяваме за орнитологичния сайт.

Поздрави и пожелания за успешна пикап кариера!

Оставяме настрана скрипта, който "детектва" и, че админ нямал контрол над скриптовете. На тези приказки може деца, които не са виждали форум да вярват. Ние ползваме същата SMF-система за този и много други форуми, та сме наясно, че това просто не е вярно. Но забелязвате ли простотията - бърка "омнилогичен" с "орнитологичен"! Омнилогия е за всичко, т.е. всичкология, а орнитология е наука за птиците.

Опитах се да бъда любезен с "Благодарим! В един вестник научих за вас наскоро. Радвам се, че имаме връзка! Много от отговорите ми изчезнаха. Това пак ли е софтуеърен проблем или не? Ние също ползваме SMF.
 Имах над 20 мнения, сега са само няколко. Някой от модовете май трие.
 Моля, проверете."

Той се излигави с:
Цитат
софтуерен проблем е... моля да ни извините... от време на време нашият скрипт и банове раздава... внимавайте и се крийте удачно... поздрави и пожелания за весело изкарване на Коледа!

След малко ще дам и от форума им. Момент само да извадя, да направя скриншоти (за да има доказателства, в случай, че изтрият или баннат, понеже от безчестните друго не може да се очаква) и да представя тук съдържанието.

Неактивен Pickup_master

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Публикации: 25
 • Karma: +0/-0
  • Профил
  • Ел. поща
Готов съм. Ще добавя, че и подписите му на този не са нормални: "t|m3 w8s f0r n00n3" и "I'm a very special kind of monster". Нито знае къде се слагат точки, нито къде се започва с главна буква! Да не говорим пък за съдържанието (бил специален вид чудовище, моля ви се!).

Та ето краткия ни диалог и лигавщината му онлайн във форума му:

Аз: "
Накатко: Аз се регистрирах тук наскоро като "Pickup_master" и писах да помогна на начинаещите, но някой ми сложил ново име - "Pickup_afc". Това какво ли е?
 Веднага да кажа, че аз съм наистина специалист и майстор по пикап - завършил съм философска антропология през 2000-та, магистър по философия и антропология с дипломна работа: "Върху отделните аспекти на любовта". Работя и живея в чужбина от 2004-та година.

ДОРИ ЗАПОЧНАХ БЪЛГАРСКА КНИГА ЗА ПИКАП: вижте сами..."

И още - това: "Моля, админът да ми отговори защо така се получава. Доколкото знам и той е философ, дипломиран в Русия. Ако не ми отговори, ще считам, че моето участие тук приключва (Е, ще опитам, може би, да се свържа с него и лично!).

Поздрави и всичко добро!"

Той:
Цитат
Машина си... продължавай да пишеш книгата... радвам се, че има и друг дипломиран философ тук, макар и не в Русия... но ти, все пак бъди упорит -> някой ден може и до Сибир да стигнеш:)

Аз: "Колега, надявам се на културна и сериозна комуникация. Вече ти писах едно ЛС (лично съобщение). Аз също се радвам, че сме колеги. Отдавна работя и живея в чужбина (малко по-далеч от Сибир, в Източна Азия, може да се докаже по IP-адреса). Само, че съм малко стар човек - на над 40 и бих желал всичко да е наред между нас.
 Не искам да преча, смятам само да си сътрудничим. Нямам намерение да ви правя конкуренция откъм уъркшоп, отделно книжката е безплатна."

Личи си, предполагам, кой е по-нормален, по-позитивен, по с чест.

Неактивен Pickup_master

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Публикации: 25
 • Karma: +0/-0
  • Профил
  • Ел. поща
 И бан, както предположих, последва, защото от безчестни и прости (недалновидни) хора друго не може да се очаква, освен "да ти запушат устата", само че ТУК АЗ ПИША И ЩЕ СЕ ЗНАЕ за позора им.
 Банът е в този вид:
Цитат
Грешка!
Съжалявам, AFC_afc, достъпът до този форум ти е забранен!
Реклама
. Няма нужда от повече коментар.

 

Ваша реклама може да бъде тук

Може да имате реклама тук

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.