Отговор до двамата безчеÑтни и недалновидни админи
ilian_790112 и
slayer от
pickup-project.net.
Вече пиÑахме за отвратителното, безчеÑтно, некултурно отношение и дейÑÑ‚Ð²Ð¸Ñ Ð½Ð° тези в другата тема, поÑветена на причините довели до Ñъздаването на този форум
виж тук.
Сега забелÑзахме, че Ñа продължили да говорÑÑ‚ зад гърба ни, надÑвайки Ñе вероÑтно, че като Ñа Ñложили бан, ние Ñме неграмотни и не можем да четем какво пишат там.
Ето и отговори на поредните им проÑтотии, лигавщини и безчеÑтие:Ð’ темата им "Служебни ÑÑŠÐ¾Ð±Ñ‰ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð¸ предупреждениÑ"
ilian_790112 пиÑал:
Профилът на AFC_afc е баннат заради реклама /нарушена Ñ‚. 2.6. от правилата на форума: Реклами и обÑви за покупки, продажби, търÑене и предлагане на уÑлуги Ñа разрешени единÑтвено Ñлед одобрение от ÐдминиÑтратора. Рекламата и Ñпамът на лични ÑÑŠÐ¾Ð±Ñ‰ÐµÐ½Ð¸Ñ Ñъщо Ñа забранени!/
Ð’Ñе пак преди да приключа ÑÐ»ÑƒÑ‡Ð°Ñ Ð½Ðµ мога да Ñе въздържа да не Ð¾Ñ‚Ð³Ð¾Ð²Ð¾Ñ€Ñ Ð½Ð° Ñледното мнение:
Веднага отговарÑм на това, че едва ли има нÑкой да Ñе хване на въдицата, че вÑичко е Ñтанало заради "реклама". Ðие до поÑледно нÑмахме никакво намерение да правим този
нов българÑки пикап форум, но Ñлед безпричинните Ñ‚Ñ€Ð¸ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð½Ð° отговорите ми, Ñлед лъжите, че това било заради нÑкакъв Ñкрипт и Ñлед цÑлото това недоÑтойно, безчеÑтно, подигравчийÑко поведение от Ñ‚Ñхна Ñтрана, аз проÑто дадох линк към този форум, за да видÑÑ‚, че ще имат ÐºÐ¾Ð½ÐºÑƒÑ€ÐµÐ½Ñ†Ð¸Ñ ÐºÐ°Ñ‚Ð¾ Ñ€ÐµÐ°ÐºÑ†Ð¸Ñ Ð½Ð° вÑичкото долно, което те правÑÑ‚! Ð, че банът е даден, защото те нÑмат чеÑтта и доблеÑтта да Ñе проÑвÑÑ‚ в един нормален дебат е от ÑÑно по-ÑÑно. Опитах Ñе да Ñе Ñвържа по Ñкайпа Ñ ÐµÐ´Ð¸Ð½, който използва ÑÑŠÑ‰Ð¸Ñ Ð½Ð¸Ðº, но той не отговарÑ. Самоцитирам Ñе от Скайпа:
[4:05:25] G.: Здравейте, ilian_790112! Позволих Ñи да ви Ð´Ð¾Ð±Ð°Ð²Ñ ÐºÐ°Ñ‚Ð¾ абонат.
[4:06:07] G.: Ти ли Ñи ИлиÑн от Пикап-проджекта?
[4:06:58] G.: " Обобщение - ilian_790112 Картинка/ТекÑÑ‚
Име: ilian_790112
Публикации: 798 (0.227 на ден)
Forum Admin *******
PuP Player *******
PuP Team *******
РепутациÑ: +480/-19
Дата на региÑтрациÑ: Декември 13, 2006, 19:58:40
ПоÑледно активен: Ð”Ð½ÐµÑ Ð² 22:03:20
MSN:
YIM:
Ел. поща: Ñкрит
Уеб Ñтраница: БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ Ð’ ЖИВОТРСИ
Текущ ÑтатуÑ: Ðктивен Ðктивен
ВъзраÑÑ‚: N/A
МеÑтонахождение:
Локално време: Юли 29, 2016, 22:04:36
Език: Bulgarian"
[4:07:05] G.: Ти ли Ñи това?
[4:24:53] G.: Кажи, бе!
Продължаваме нататък по Ð·Ð°Ð´Ð¾Ñ‡Ð½Ð¸Ñ Ð¾Ñ‚Ð³Ð¾Ð²Ð¾Ñ€ тук към този ИлиÑн (
ilian_790112):
Във връзка Ñ Ð¼Ð¾ÐµÑ‚Ð¾ мнение, което той е цитирал във вида "Ðикаква ебавка, никаква хахавоÑÑ‚. Ðикакви глупоÑти, Ñъщо така - на почти 41 години, филоÑоф-антрополог, Ñ Ð´Ð¸Ð¿Ð»Ð¾Ð¼Ð½Ð° работа върху любовта - работещ и живеещ в чужбина отдавна, преподавател и програмиÑÑ‚ Ñ Ð½Ð°Ð´ 10 Ñайта и доÑта опит в Ñтраната и в чужбина в различни хуманитарни и други наÑоки. ИÑках да помогна Ñ Ð Ð•Ð›Ð•Ð’ÐÐТÐИ МÐЕÐИЯ (Ñ‚.е. ÐИЩО ОБЩО СЪС СПÐМ, за което Ñи ме наклеветил ти!), а и пиша в момента книга (чаÑÑ‚ от коÑто Ñте видели вече).
ÐÑма и такива неща от типа на "вÑичко е проÑтено", както неправилно Ñи извличаш нÑкакви заключениÑ. Като ÑоциалиÑÑ‚, отÑтоÑващ научно-ÑоциалиÑтичеÑките ценноÑти на КÐÐ , не бих и помиÑлил за нещо такова! Как така ще е вÑичко позволено?! Откъде този лош извод, по дÑволите?!",
въпроÑниÑÑ‚ Ñе е произнеÑъл така:
Колко жалко, че въпреки вÑички тези титли тотално не Ñи разбрал ÑмиÑъла на пикапа и изобщо на това, което учим тук. Човек, толкова емоционално неуÑтойчив, леÑно заÑÑгащ Ñе, крещÑщ за внимание и тотално логичен нÑма как да убеди когото и да е оÑвен най-неопитните, че има нÑкакъв уÑпех Ñ Ð¶ÐµÐ½Ð¸Ñ‚Ðµ. Какво значат вÑичките тези титли в Ñвета на пикапа? Ðищо. Защо изобщо парадираш Ñ ÐºÐ½Ð¸Ð³Ð°, коÑто нÑкой друг е напиÑал? Ðа кого му пука за това, че пишеш дипломна работа върху любовта?
Ðай-добрите пикапьори, които познавам нÑмат никакви титли, те Ñе държат като обикновени хора, не Ñа нищо повече от мен, теб или от вÑеки друг. Ðе казвам, че нÑмат уÑпех в живота, макар че в много Ñлучаи дори и това не е релевантно. Те Ñа хора практици, никога теоретици, много чеÑто дори не могат да обÑÑнÑÑ‚ защо нещата Ñе получават. Ðо когато ги гледаш в Ñет уÑещаш краÑота, коÑто и на теб ти Ñе иÑка да имаш. Това те Ñтимулира и те кара да Ñе развиваш. Когато говориш Ñ Ñ‚ÑÑ… ти Ñе иÑка да говориш още, те не търÑÑÑ‚ внимание, не дават Ñъвети, за да разберат вÑички колко много знаÑÑ‚, но това което изразÑват и чувÑтват прелива и в околните. Ðо никой от Ñ‚ÑÑ… нÑма да ти каже, че е пикап маÑтер, даже напротив - ако го нарекат така той ще Ñе изÑмее.
Колко време имаш в иÑтинÑки, реални Ñетове, не върху учебниците? Колко чеÑто не Ñи могъл нощем да заÑпиш ÑтиÑкайки юмруци заради поредната провалена Ñреща, заради многобройните неÑполучливи Ñетове през Ð´ÐµÐ½Ñ Ð¸ поредните пропуÑки, които виждаш в играта Ñи? Колко чеÑто Ñи Ñтавал и Ñи започвал отново, от нулата? Това има значение, не празни теории.
Ðе виждам това в теб, виждам Ñамо желание за изÑва. Ðо дали Ñи Ñ Ð·Ð°Ñлужил? УÑпех в новото ти начинание и иÑкрено Ñе надÑвам преди да започнеш да учиш Ð¿ÑŠÑ€Ð²Ð¸Ñ Ñи ученик, поне веднъж да излезеш на улицата и да видиш какво е да заговориш непозната жена. Smiley
. И ето какво аз ще му пък отвърна тук:
1. Титлите, младежо, Ñа Ñамо една - "магиÑтър". ВероÑтно не правиш разлика между "титла", "ÑпециалноÑÑ‚", "науки" и др. Ðе Ñе учудвам предвид нивото, което демонÑтрирате. ОÑобено пък онзи Ð´Ñ€ÑƒÐ³Ð¸Ñ Ð½ÐµÐ³Ñ€Ð°Ð¼Ð¾Ñ‚Ð½Ð¸Ðº -
slayer от
pickup-project.net, за който вече Ñтана дума в другата тема колко е зле, но и тук ще продължа Ñ Ð½ÐµÐ³Ð¾ по-долу.
2. СмиÑълът на пикапа го разбирам повече, отколкото можеш да Ñи предÑтавиш, защото едно, че точно по тези въпроÑи ми е ÑпециалноÑтта (филоÑÐ¾Ñ„Ð¸Ñ Ð¸ филоÑофÑка антропологиÑ), както и хобитата ми (пÑихологиÑ, ÑÐ¾Ñ†Ð¸Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ð¸Ñ Ð¸ др.), второ че ÑамиÑÑ‚ пикап търпи различни дефиниции и те Ñа приоритет (дефинициите) именно на образовани хора във въпроÑното отношение като мен.
3. Вие какво правите ми е ÑÑно - триете безпричинно, лигавите Ñе, подигравате Ñе, лъжете, давате къде банални, къде откровено глупави Ñъвети и Ñе надÑвате да има хора да ви пълнÑÑ‚ джоба Ñ Ð¿Ð°Ñ€Ð¸ за нÑкакви Ñи измиÑлени ъуркшопове.
Та като видÑхте нÑкой, наиÑтина образован и кадърен в пикапа, ви наÑтръхнаха коÑите, че ще ви изÑде хлÑба Ñигурно и решихте да го триете, да го банирате, Ñамо че ударихте на камък, ЗÐЩОТО ÐЗ ЩЕ ПРОДЪЛЖРДРПОМÐГÐÐ ÐРХОРÐТРБЕЗПЛÐТÐО И ПРОФЕСИОÐÐЛÐО!4. Ти откъде знаеш кой колко е емоционално уÑтойчив или неуÑтойчив? Това, че Ñъм иÑкал обÑÑнение защо ми изчезват (Ñе изтриват) поÑтове безпричинно и, че Ñме направили конкурентен, нов българÑки пикап форум, ти говори, че Ñъм "емоционално неуÑтойчив"? Ðми не трÑбва да Ñе учудвам. То за теб щом релевантни/Ñвързани по темата отговори Ñа "Ñпам" или пък етични Ñъвети Ñа "вÑичко е позволено", определено може да Ñе очакват вÑÑкакви грешни изводи, както и за пореден път Ñам го демонÑтрира.
5. ЛеÑно ли Ñе заÑÑгам? Ðа тебе, ако ти изтриÑÑ‚ над 20 поÑта и ти обезÑмиÑлÑÑ‚ Ñ†ÐµÐ»Ð¸Ñ Ñ‚Ñ€ÑƒÐ´ и загубено време, както и да те лъжат, че Ñкрипт бил винове и пр. от вашите дивотии, нÑма ли да Ñе заÑегнеш? Или нÑмаш толкова мозък, че да Ñе заÑегнеш даже?
6. КрещÑш за внимание? Ðз или тези, които иÑкат да вземат пари от пикап курÑове/пикап уъркшопове? Я пак Ñи помиÑли (макар и миÑленето да не ти е от Ñилните Ñтрани).
7. "Тотално логичен" е лошо, така ли? Ðми, който като мен е учил "Логика", "Формална логика" и "ДиалектичеÑка логика", както и много други филоÑофÑки диÑциплини, Ñи е логичен (макар и не тотално, защото вÑе пак, вÑеки здрав човек е малко или повече алогичен на нÑкои нива и/или в нÑкои моменти). Ðо щом ценноÑтната ти ÑиÑтема Ð¾Ñ‚Ñ…Ð²ÑŠÑ€Ð»Ñ Ð½ÐµÑ‰Ð¾ толкова полезно, значи наиÑтина имаш неедин проблем.
8. Ðз уÑпех Ñ Ð¶ÐµÐ½Ð¸Ñ‚Ðµ Ñи имам доÑтатъчен, че и предоÑтатъчен, в завиÑимоÑÑ‚ от гледната точка и "мерилката". Ðма това, че нÑкой недообразован като теб не ми вÑрвал дали миÑлиш, че е проблем. Който иÑка да вÑрва, да анализира, да миÑли. Е, ти не можеш да ги правиш тези неща добре, така че ÑпрÑмо теб такива Ð¾Ñ‡Ð°ÐºÐ²Ð°Ð½Ð¸Ñ Ð°Ð· нÑмам, а и никой здравомиÑлещ не бива да има.
9. Какво значели вÑички титли в Ñвета на пикапа? (И проÑтиÑÑ‚ човек направо Ñи е отговорил - "Ðищо.") Ðми за проÑтите хора (включително и за проÑтите жени, не Ñамо за мъже като теб говорÑ) титлите може и да нÑмат значение. За по-образованието хора - имат. Дори нÑкои Ñе възхищават от Ñ‚ÑÑ…. Отделно и това, че човек Ñ Ñ‚Ð¸Ñ‚Ð»Ð¸ (ако Ñа заÑлужени, а не закупени; не фалшиви) има доÑта повече ЗÐÐÐИЯ, ПОЗÐÐÐИЯ, ИÐТЕЛЕКТ - вÑе неща, които на тебе ти убÑгват като ÑъщноÑÑ‚ и понÑтийноÑÑ‚. Сигурно вÑрваш, че нÑкой дивак, израÑтнал в джунглата има ÑпоÑобноÑтта да бъде пикапьор толкова, колкото нÑкой главен аÑиÑтент примерно? Знанието, образованоÑтта, интелектът за теб Ñа без значение. Е, жалко за такъв индивид като теб, ИлиÑне! Още по-жалко за тези, които ти Ñе довÑÑ€Ñват, че точно такъв като тебе ще ги научи на нещо ÑтойноÑтно и/или работещо.
10. Парадирам Ñ ÐºÐ½Ð¸Ð³Ð°, коÑто нÑкой друг е напиÑал? Ха-ха-ха. ПроÑÑ‚, но нагъл, а? Книгата Ñи е моÑ, даже още по-загубениÑÑ‚ от теб - slayer го е разбрал. ÐаиÑтина е тъжно, когато толкова много глупоÑÑ‚, извира Ñамо от един човек и то Ñамо в един поÑÑ‚.
11. Дипломната работа е ОТДÐÐ’ÐРнапиÑана. Още през 2000-та година, когато Ñигурно още Ñи ходил прав под маÑата и Ñи питал хората "Това ли е небето?". Ðко не Ñи толкова умен, поне Ñи отвори малко по-добре очите и чети какво пишат хората точно, бе! Или Ñи купи очила, макар че това е нещо, което помага Ñамо при къÑогледÑтво и други офталмологични проблеми. Както казваше един филоÑоф - за умÑтвено къÑогледÑтво нÑма измиÑлени очила.
12. Ðай-добрите пикапьори, които познаваш били без титли и не били повече от мен и теб? Ðбе, виж Ñега. Ð’ нÑколко подточки:
12.1. Малко трудно ми Ñе вÑрва вÑички пикапьори, които познаваш да не Ñа нещо повече от теб. Ти Ñи почти на дъното откъм интелигентноÑÑ‚, етика и морал. Така че, вÑрвай ми, едва ли над половината, че и повече не Ñа повече от теб. За Ñебе Ñи нÑма да говорÑ, защото проÑвÑвам ÑкромноÑÑ‚ понÑкога.
12.2. Ð’Ñрно е, че може да има пикапьор (ÑвалÑч), който да е Ñамо ÑÑŠÑ Ñредно или по-малко образование. Само че това е по-Ñкоро изключение, защото колкото повече човек е образован, толкова по-уÑпешно може да прави нещата, оÑобено пък толкова проÑтички неща като пикап. (Ðе говорим за коли.)
12.3. Ти понеже Ñи доÑта неинтелигентна оÑоба, без много-много доблеÑÑ‚, чеÑÑ‚ и пр. морални качеÑтва, то и не миÑлÑ, че ще познаваш отблизо по-качеÑтвени хора (по-образовани и етични). Ð’Ñе пак те едва ли ще понеÑат да имат Ñреда Ñ Ñ‚Ð°ÐºÑŠÐ² елементарен "елемент" като теб. Говорим Ñи чеÑтно Ñега, нÑма какво да Ñе лъжем.
13. УÑпехът в живота не било релевантно на пикапа? Ха! Още един биÑер на глупоÑтта. Ти, ако Ñи жена, примерно, към кой ще проÑвиш повече Ð¸Ð½Ñ‚ÐµÑ€ÐµÑ - към един уÑпÑл мъж или към един, който наричате "лузър"? Кой е по-релевантен на женÑкото внимание - преподавател в универÑитета или проÑÑк в подлеза? Шеф на фирма или общ работник в Ñъщата фирма? Ðко беше мъничко по-интелигентен, щÑÑ… да ти кажа "Хайде, дай малко по-Ñериозно!", но в Ñ‚Ð²Ð¾Ñ Ñлучай това не Ñтава, защото ти проÑто Ñи Ñи така. Ðе знам дали нÑкой ден ще го надÑкочиш това адÑки поÑредÑтвено ниво, в което мизерничиш в момента.
14. Добрите пикапьори, които познаваш били практици и никога теоретици. Ðми не е зле, Ñамо че когато един практик е и теоретик, това е още по-добре за него. Практика, без теориÑ, рано или къÑно търпи неуÑпехи и провали.
ОÑвен това - много тъжно - те, казваш, не можели да обÑÑнÑÑ‚ защо нещата Ñе получават. Ðми как ще могат?! За да можеш да обÑÑниш (да вербализираш, да актуализираш/рефлектираш нещата) Ñе иÑка богат речников запаÑ, прочетени и изучени книги в облаÑтта на литература, език, изкуÑтво, пÑÐ¸Ñ…Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ð¸Ñ Ð¸ др. Колкото Ñи по-умен и начетен, толкова по-добре и ще можеш да артикулираш, вербализираш, обÑÑнÑваш. Сега ми е ÑÑно защо те Ñа Ñамо практици (отделен е и въпроÑÑŠÑ‚ колко Ñа наиÑтина практици, де).
15. Като ги гледаш в "Ñет" и уÑещаш краÑота, коÑто и ти иÑкаш да имаш? За теб Ñъм Ñигурен, че който и да гледаш, в 98-99% от Ñлучаите винаги ще Ñе чудиш и дивиш, защото ти е малко умÑÑ‚Ð²ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð±Ð°Ð³Ð°Ð¶, а и опита. Като малките деца - примерно не Ñа виждали чадър и като отвориш чадър и го завъртиш и те почват да Ñе удивлÑват. Или пък като баланÑираш пръчка или нещо друго на пръÑта Ñи.
16. Ðе вÑеки може да е майÑтор ("маÑтер" както Ñи го пиÑал). Пикап майÑторÑтвото е тогава, когато Ñи не Ñамо добър на практика, но и добър в теориÑта - когато Ñи го поÑтавил на една научна или, най-добре, на една научно-филоÑофÑка оÑнова. Само така Ñе Ñтига до иÑтинÑките дълбини на ÑпоÑобноÑтите за привличане, оÑъщеÑтвÑване на връзка удържането й, познаниÑта за ÑъщноÑтта на любовта и пр. Това е нивото, което на теб ти е дълбоко чуждо и дори нÑмаш бегла предÑтава за него, защото при теб нещата Ñамо на ниво "образноÑÑ‚", "практика" - доÑта първично ниво, което не, че не е необходимо, но Ñамо Ñ Ð½ÐµÐ³Ð¾ Ñи оÑтаваш проÑтак или полу-проÑтак, или доволно проÑÑ‚.
17. Ðз колко време имам в иÑтинÑки, реални "Ñетове"? Ðми ÑмÑтай - на почти 41 години, първата ми приÑтелка беше още в предучилищната, Ñлед това в 1-ви ÐºÐ»Ð°Ñ Ð¸Ð¼Ð°Ñ… вече Ñериозна връзка от нÑколко години; през по-голÑмата чаÑÑ‚ от времето Ñи Ñъм Ñвободен. СмÑтай. Сигурно разликата между мен и теб към момента Ñе изчиÑлÑва като време не в дни и меÑеци, а поне в ÐЯКОЛКО години. ИÑтина ти казвам.
18. Учебниците май те дразнÑÑ‚. Ðе ги долюбваш. Е, личи Ñи ти и то доÑта Ñи ти личи!
19. Колко пъти не Ñъм могъл да заÑÐ¿Ñ Ð½Ð¾Ñ‰ÐµÐ¼, ÑтиÑкайки юмруци чак, заради нÑкаква провалена Ñреща? Ти това по Ñебе Ñи ли ми го проектираш? Определено. Значи не Ñамо не можеш да заÑпиш, ами и юмруци ÑтиÑкаш. Че ти Ñи готов хиÑтерик, бре! Рза мен Ñи миÑлиш, че Ñъм бил емоционално неÑтабилен. Завалийката той...
20. Многобройни неÑполуки и то за един ден? Да-да. Ðз да не Ñъм като теб. Това Ñамо на гламав и недообразован човек като теб може да Ñе Ñлучи (незавиÑимо от визиÑта). Ðз не Ñъм те виждал, но каквото и Ñ‚Ñло да имаш, каквито и пари да притежаваш, интелектуалното непоÑтигнато толкова те дърпа назад, че Ñи нÑмаш хабер, човече.
21. Ставал и започвал от нулата? Ðз в много Ð¾Ñ‚Ð½Ð¾ÑˆÐµÐ½Ð¸Ñ Ñъм започвал от нулата. Сигурно нÑмаш ти и 5% от моите Ñфери на дейноÑÑ‚. Ти Ñи на ниво пубертет, но предвид, че Ñъм Ñрещал и доÑта по-интелигентни и ÑтойноÑтни хора в пубертетна възраÑÑ‚, не иÑкам да ги обиждам задочно, ÑравнÑвайки ги и на йота Ñ Ñ‚ÐµÐ±.
22. Ðз не Ñъбирам ученици за пикап. Ðе Ñъм като Ð²Ð°Ñ Ñамо да миÑÐ»Ñ ÐºÐ°Ðº да измъкна нÑкой лев от хората, които имат нужда. Помагам за без пари, на добра волÑ.
23. Ðз не Ñъм говорил Ñ Ð½ÐµÐ¿Ð¾Ð·Ð½Ð°Ñ‚Ð° жена на улицата? Ти Ñи толкова далече от иÑтината, че нÑма как да го разбереш. Ðаправо почвам да Ñе Ð¿Ð¾Ñ‚Ñ ÐºÐ°Ñ‚Ð¾ ти чета проÑтоватите изказваниÑ. Ðали знаеш (едва ли точно пък ти знаеш!) как попитали един филоÑоф: "Защо Ñи Ñе изпотил така?", а той отвърнал: "Ðбе, Ñпорих Ñ Ð¿Ñ€Ð¾Ñтаци..."
24. И аз бих иÑкал да ти Ð¿Ð¾Ð¶ÐµÐ»Ð°Ñ ÑƒÑпех, но предвид това, че поне 5-6 години трÑбва непреÑтанно да четеш и учиш, докато нещо излезне от теб, проÑто не бих могъл и не Ñъм никак оптимиÑÑ‚ за развитието ти. Ðма има и по-зле от теб, де. Онзи - колегата ти админ - slayer.
След малко ще Ð¾Ñ‚Ð³Ð¾Ð²Ð¾Ñ€Ñ Ð¸ на него! ÐÑма да му Ñе размине отговорът!